skip to Main Content
Dit is een website van vakbond De Unie voor het personeel van ABN AMRO

Word gratis lid en stem mee over de nieuwe cao!

De onderhandelingen voor de nieuwe ABN AMRO cao zijn afgelopen voordat ze goed en wel waren begonnen. De bank heeft een eindbod neergelegd. Dat betekent dat de bank niet verder wil praten over jouw arbeidsvoorwaarden. Wij vinden dat het eindvoorstel van de bank onvoldoende recht doet aan jullie inspanningen. Daarnaast willen wij dat je werkgever helpt bij het compenseren van de torenhoge inflatie.

Dat de bank na een dag onderhandelen meldt niet verder te willen onderhandelen over jullie arbeidsvoorwaarden, vinden wij een belediging aan het adres van alle medewerkers. De Unie is namelijk de formele vertegenwoordiging van veel medewerkers aan de cao-tafel. Het lijkt erop dat de bank haar medewerkers niet serieus neemt!

Als er ooit een moment was om lid te worden van De Unie, is het nu. Wij willen de bank terug naar de onderhandelingstafel. Als veel medewerkers nu lid worden, hebben we logischerwijs veel meer invloed!

Als lid heb je direct stemrecht over de uitslag van de cao. Je kunt de bank rechtstreeks laten weten wat jij van het eindbod vindt. Vul onderstaande gegevens in en krijg een jaar lidmaatschap gratis! Dit aanbod is voor nieuwe leden en geldt alleen als je op dit moment werkzaam bent bij ABN AMRO. Je mag slechts één maal gebruik maken van dit aanbod. Als nieuw lid ontvang je direct een stemformulier. Stemmen kan tot 15 september!

Door gebruik te maken van dit aanbod geef je De Unie toestemming om na afloop eenmalig een verlengingsaanbod te doen.

Ja, ik meld mij aan:

Man
Vrouw

Laatste nieuws

Dit is het eindbod van de bank!

Eerste dag cao-onderhandelingen

 

 

 

8 Redenen om nu gratis lid te worden!

  • Stemrecht bij onderhandelingen
  • Juridisch advies en ondersteuning
  • Toegang tot pensioenhelpdesk
  • 1e hulp bij werk en inkomen
  • Exclusieve ledenvoordelen
  • Nieuwsupdates
  • Gratis scholing en coaching
  • Hulp bij uitkeringen
Back To Top